min älskade vän

har inte vart på skolan nå i veckan. vart sjuk i söndags, slutade med att jag fick åka på vårdcentralen på tisdagen  och ta prover och så. fick lergigan mot illamående, slutade med att jag sov till tre tiden dagen efter (la mig typ 8-9 på kvällen innan) sen va jag dö hela dagen och mådde skit igen och bara spydde. åkte till barnmorskan för jag hade en tid där på onsdagen klockan sex, pontus följde med vilket va trevligt. men barnmorskan skickade ner mig till stan på sjukhuset för hon såg att jag va helt slut och min syn hängde inte alls med så jag kunde inte använda mobilen. blev inlagd på kvinnokliniken, förlossningen. fick annan medicin och flera dropp påsar för uttorkning. sluta med att dom stack mig fyra gånger i armarna.. så mycket prover dom skulle ha koll på hela tiden. sen såg vi att jag hade inflammationsrisk i kroppen och för lite salter.synen vart bra ibland och försvann ibland.. åkte hem dagen efter, ville verkligen inte vara kvar, kunde endå inte sova där och hur ska jag då bli frisk om jag inte kan sova? nej så jag åkte hem dagen efter emot doms vilja.men är ganska okej nu, dyngförkyld men annars är det väl okej..att det ska bli så mycket nu :(

every move you make.

Igår kväll och imorse så tror jag att jag för första gången nånsin kände bebisen riktigt, jag är hur säker som helst på det. Hur coolt som helst :) Det kanske va för att för första gången under tiden allt är så bra det kan bli, då menar jag hur bra som helst. Att ha någon som stöttar en hela vägen när man är gravid, är verkligen bland det viktigaste tror jag. så känner jag ialla fall. Hade inte jag haft mitt stöd som jag har så vet jag inte hur jag hade mått eller hur allt det här skulle gå för mig. sån tur är så har jag dom bästa nånsin i min närhet för det mesta.

Bebis namn:

Jag har alltid sagt om jag får en pojke ska han heta Liann, jag har vart fast för de sen jag va liten.
Och om jag skulle få en flicka så ska hon heta Ottilia i mellan namn för det heter min gammelmormor, så det vill jag ta vidare, i förnamn vill jag ha Cornelia.
Jag är ju inte riktigt säker, det finns fler namn jag tycker är fina som t.ex:
 
flicka:
Lea
Althea
Audrina
 
pojke:
Noa
Leon
 

lördagsmys... eller inte?

sitter och funderar på vad man ska gå och köpa för mat.
vet inte om jag orkar anstränga mig och laga nå ens en gång.
men ska väl dra mig till konsum och se vad dom har att erbjuda.

bebis

jag har visst vart helt ute och cyklat med räkningen om hur långt gånget. vecka 15. alltså 3 månader och 3 veckor :)

ska jag eller ska jag inte?

ska släng mig i en dusch nu, sen dra på mig nå kläder och nå sådant.
idag händer väl ingenting speciellt.
har nu insett att jag blandat ihop veckor, månader och sådant som jag är i nu.
funderar verkligen stark på en sak in för nästa u-ljud. ta reda på om jag ska få en pojke eller flicka? jag vill ju så gärna veta men endå inte :)

nästan 5 månader och 3 veckor kvar.

förkyld som bara den. herregud, alltid ska det vara nånting.
fick en remiss hem idag ifrån vårdcentralen om att jag har nu en tid bokad hos doktorn nästa torsdag klockan nio. har ju ett sånt problem med huvudvärken och nacken, går ju inte en dag utan att jag har ont.. går ju så gott som på alvedon, det är ju typ det enda jag får för huvudvärken och så.

RSS 2.0