jag vet inte varför men..

jag har börjat funderat på om min bebis kommer bli en fotbolls spelare eller om den bara är en ninja, herregud vad den sparkar och vrider och har sig dag ut och dag in =)
har dessutom märkt att jag helst undviker folk, det gå bra med familjen och alla såna som står mig jätte nära men när det kommer till annat folk så undviker jag helst dom.. känner mig faktiskt ganska utanför nu när jag är gravid.

samma som vanligt

varje dag frågar folk hur det är med mig och magen, om hur vi mår.. det är jättekul att dom frågar och så men det blir ju samma svar varje gång, jag vet ju inte hur jag ska svara när nån frågar hur det är med bebisen i magen, det blir alltid ett "jo lilla är nog ganska okej" för jag vet ju inget annat att svara.

foglossning

Dålig jag är på uppdateringen, skäms ju nästan.
Har fått foglossning. Det började typ i lördags, först kände jag ingenting alls, allt va som vanligt men sen så senare på dagen så började en sån smärta i höfterna. För dom som inte vet vad det är så ska jag förklara det lite som jag vet det.
Hela kroppen ställs ju om och blir förändrad när man är gravid.
Det handlar ju inte bara om att man får en mage.. det är så mycket mer än så, men just foglossning kan många få som är gravid.
i bäckenet så har man tre ben, höftbenen på varje sida och ett korsben. ligamentet som är mjuknas upp och höftbenen trycks utåt typ.. eftersom man ska kunna föda barnet sen när det gått drygt nio månader så måste dom flytta på sig så barnet få plats och så.orsaken till smärtan är höftbenen som rör på sig och trycks ut, med hjälp av foglossningsbältet så trycks dom ihop lite så dom inte kan skrapas ihop så mycket. bältet sätter man undermagen och spänner åt ganska hårt och det är ju inte alls farligt för barnet eller så, bara skönare för en själv så man slipper den smärtan.

vecka 19.

det bästa jag har är redan du fast vi inte har träffats riktigt än.
 
 

bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisen

har vart på ultraljud idag, varje gång man ser bebisen så blir man lika glad och fascinerad. tänk att den växer i mig!?
jag har nu gått bra precis halva tiden. bebisen är ungefär 20cm lång och har en vikt på lite drygt 400gram.

hjärta


RSS 2.0